Be international!

VBO Forum verlegt grenzen

De heropleving van onze economie is een absolute topprioriteit. Niet op zijn minst nu België aanzienlijk marktaandeel verliest in het buitenland. Als een van de meest geglobaliseerde economieën ter wereld is onze internationale slagkracht een van de belangrijkste motoren voor groei en tewerkstelling. Dat is alvast de overtuiging van ondernemend België als we de opkomst op het VBO Forum verzilveren.

Meer dan 1.300 ondernemers, bedrijfsleiders, opinieleiders en beleidsmakers tekenden gisteren present op ‘Be International’. Ruim 850 van hen wisselden face-to-face ervaringen en kennis uit met 70 captains of industry tijdens de rondetafelgesprekken. Uniek, maar bovenal verrijkend, inspirerend en stimulerend.

Het bewijst dat de Belgische ondernemers, oude en nieuwe generatie, hun internationale ambitie niet onder stoelen of banken steken. Tegelijk zijn ze sterk bewust dat onze welvaart in belangrijke mate afhangt van ons buitenlands economisch welslagen. Onze vleugels uitslaan, ook ver voorbij de Europese grenzen, is dus de boodschap. We hebben de kracht, maar beseffen het misschien nog onvoldoende. Vandaar het nut en ook het succes – al zeggen we het zelf – van het Forum.

Wees ambitieus, be international!